За вкрадені 500 гривень Калуський суд покарав чоловіка ув’язненням тривалістю понад три роки

21 серпня Калуський міськрайонний суд виніс вирок у справі раніше судимого чоловіка, який вчинив крадіжку під час іспитового терміну.

У суді встановили, що 2 липня цього року чоловік, перебуваючи в господарстві іншої особи, вчинив крадіжку, пише “Місто”.

Переконавшись, що за його діями ніхто не спостерігає, шляхом зламу металевої скоби вхідних дверей будинку, чоловік повторно таємно проник всередину, де в спальні у наволочці подушки, що знаходилась на ліжку, відшукав та викрав грошові кошти в сумі 500 гривень однією купюрою.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся за вчинене.

Прокурор же просив додати до вироку термін покарання, який чоловік не відбув раніше.

Суд ухвалив визнати винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначити покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. До покарання за цим вироком частково приєднати невідбуту частину покарання за вироком Бережанського районного суду Тернопільської області від 11.01.2018 і за сукупністю вироків остаточно призначити покарання у вигляді 3 років 7 місяців позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.