У Зеленського з’явилася таємна зброя проти Путіна: «Зіграємо в гру»

Вирішення російсько-українського конфлікту в першу чергу залежить від Володимира Путіна

У Зеленського з’явилася таємна зброя проти Путіна: «Зіграємо в гру»

Про це в відеоінтерв’ю Politeka розповів політтехнолог Олексій Голобуцький.

За його словами, Росія повертає Україну в 19-те століття, в епоху, де важливі не люди та технології, характерні цінності для століття 21-го, а території. З приходом до влади Володимира Зеленського зміни можна очікувати лише у випадку, якщо Путін захоче «погратися» з новим українським президентом.

«На даний момент все залежить від Путіна – захоче він зіграти в якусь гру з Зеленським, то буде щось, ні – то ні. Зеленський на разі Путіну дуже неприємний, тому що він є викликом. Ніхто зі старої української політичної еліти не міг бути для Путіна загрозою і взірцем для росіян», – говорить Голобуцький.
Зеленський – це нагадування для росіян, що політична система може і повинна змінюватися. Якщо Україна не завалиться протягом року-півтора, російській пропаганді буде важко це пояснити, наголошує експерт.

«За український напрямок ще й відбувається боротьба в оточенні Путіна. Також багато чого залежить від результатів зустрічі Зеленського з Трампом», – прогнозує Голобуцький.

Також, Голубіцький розповів, коли в Україні закінчиться війна, а також зазначив, що мислення українських лідерів і російського президента дуже сильно відрізняються.
“Санкцій тиск. Все, що відбувається, поки Путін не зрозуміє, що витрати на війну більше, ніж прибуток, скажімо так, будь-які, геополітичні та інші, він буде це продовжувати. Він знає, навіщо це робить і це все залежить від нього. На відміну від Разумкова, і Зеленського, і Порошенко і т. д., він точно знає, що він буде президентом, навіть не президентом, а керівником держави і через п’ять років“, – зазначає політтехнолог.

Читайте також  Мобілізації більше не буде? Шок для всіх — НОВІ ПРАВИЛА: українцям повідомили! Слухайте уважно!

Також він додає, що Україна живе в демократичній державі. Тому Володимир Путін думає зовсім іншими категоріями, якими не думає команда Зеленського, і сам Зеленський
“Вихід один – це чим сильніші ми будемо, чим ближче до Європи будемо, стандартами, боротьбою з корупцією, економікою, тим легше нам буде в принципі жити. Це не питання навіть повернення окупованих територій. Нам просто легше буде переносити всі ці тяжкості стану напіввійськового, який є в Україні“, – підсумовує експерт.

Нагадаємо, нещодавно Президент України Володимир Зеленський під час телефонної розмови попросив президента РФ Володимира Путіна вплинути на бойовиків, щоб вони припинили обстріли на Донбасі.

«Всі говорять про те, що хочуть миру. Всі про це говорять, але крім слів ми повинні рухатися дуже швидкими кроками», – підкреслив Зеленський. «Я дуже наполягав і дуже просив президента РФ вплинути терміново сьогодні на те, щоб та сторона просто припинила ці дії. Це не іграшки», – додав президент України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.