Українські медики врятували 2-річного хлопчика, який випав із вікна в Авдіївці

Лікарі у Дніпрі запевнили, що малюк житиме. У Дніпрі врятували 2-річного малюка з Авдіївки. Хлопчик випав із вікна четвертого поверху, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

385591014

“Прийшла подруга, вона повернулася, щоб провести подругу. Як дійшла до дверей, вона почула крик. Подруга закричала: “Саша!”. Вона обернулася і побачила розірвану сітку на вікні”, – розповіла про інцидент радник голови Дніпропетровської ОДА Тетяна Губа.

Від миттєвої смерті дитину вберегла мотузка для сушіння білизни. Вона уповільнила падіння. Військові медики з Авдіївки терміново надали допомогу, але рятувати життя Сашка поблизу зони бойових дій можливостей не вистачало. Тому малого доправили до реанімації дніпропетровської обласної дитячої лікарні. У хлопчика важка черепно-мозкова травма, забиття головного мозку, переломи черепа.

Але нині його життя в безпеці. Малюк продовжить лікування у відділенні нейрохірургії. У тій самій лікарні медики борються за іншу дитину. Як повідомлялося напередодні, на Дніпропетровщині лезо від газонокосарки пробило наскрізь череп і мозок 4-річному хлопчику.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.