“Так роблять у всіх сім’ях”: Чоловік 9 років розбещував свою дочку і знімав це на відео

“Так роблять у всіх сім’ях”: чоловік 9 років розбещував свою дочку і знімав це на відео

Результат пошуку зображень за запитом "чоловік 9 років розбещував свою дочку"

У Миколаєві 17-річна дівчина заявила, що її з 9 років розбещував батько, а кілька тижнів тому навіть намагався згвалтувати.

Повідомляється, що Анна спочатку не розуміла, що робить батько. Потім мовчала – не знала, як розповісти матері. За словами дівчини, батько регулярно примушував її до статевих стосунків і навіть знімав збочення на відео. Не ґвалтував, але тиснув психологічно і переконував, що це нормально і так роблять у всіх сім’ях.

Після того, як батько спробував згвалтувати дівчину, вона відкрилася матері. Зараз її матір Олександра картає себе, що була сліпа: каже, що іноді чоловік розповідав про “кілька дивних фантазій”. Проте, вона не думала, що він здатний таке зробити з дитиною, тому не забороняла дочці провідувати батька.

Після того, як Олександра дізналася про все, то звернулася до Заводського відділу поліції. Але правоохоронці не поспішали розслідувати справу і тільки через три тижні провели обшуки. Доказів не збереглося, і щось довести важко. За словами матері і дочки, у чоловіка повинні були зберегтися відео, так як він їх показував своїй нинішній співмешканці, і та, нібито, зізналася про це дівчині.
Адвокат Максим Мельник розповідає, що готують документи для проведення психіатричної експертизи і потерпілої, і її батька.

«Поліція спочатку, так, в усній розмові хотіла закрити цю справу. Але після того, як адвокат заявила, що відкриватимуть його заново в судовому порядку, вони ніби як не стали його закривати. Все залежить від поліції, а поліція, чесно кажучи, не хоче цим займатися», – зазначив Максим Мельник.

У поліції нічого не стали коментувати: слідчі дії тривають, але деталі не розголошують, так як дівчина неповнолітня. У прокуратурі ж повідомляють, що достатньо доказів для повідомлення про підозру не зібрала.
«Поліція спочатку діяла. Якби вони провели обшук, знайшли відео, а так – взагалі нічого не роблять. Не викликають з нашого боку свідка, який знав », – зазначила мати дівчини.

Читайте також  10-річного хлопчика загриз собака його друга, до якого він прийшов у гості пограти

Також жінка повідомила, що з нею зв’язувалася сестра і співмешканка її екс-чоловіка, просили забрати заяву в поліцію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.