У Києві обікрали квартиру судді Верховного суду з Івано-Франківська

У столиці обікрали квартиру судді Касаційного кримінального суду у складі Верховного суду.

Злодії проникли до помешкання служителя Феміди і винесли цінності. Що саме вкрали – невідомо. Суддю звати – Лев Кишакевич, пише Фіртка з посиланням на Українська правда.

Згідно з декларацією про доходи за 2018 рік, у судді є дві квартири в Івано-Франківській області, житло в Києві він орендує.

Тільки за основним місцем роботи – у ВС та Івано-Франківському національному медуніверситеті – він отримав більш як 3,7 мільйона гривень річної зарплати.

У документі зазначається також, що готівкою Кишакевич зберігає 290 тисяч гривень і 25 тисяч доларів.

Нагадаємо, 25 вересня 2017 року Вища рада правосуддя завершила розгляд матеріалів щодо внесення подання Президентові України про призначення кандидатів на посади суддів Верховного Суду та вийшла до нарадчої кімнати для ухвалення рішення.

29 вересня 2017 року Вища рада правосуддя оголосила рішення, ухвалене за результатами розгляду матеріалів кандидатів на посади суддів Верховного Суду.

ВРП рекомендувала 111 кандидатів на посади суддів Верховного Суду. Серед них – суддя Лев Кишакевич.

120 осіб стали переможцями конкурсу, – судді, адвокати, науковці та фахівці із сукупним стажем.

Голова Івано-Франкіського міського суду, Лев Кишакевич, став лідером у рейтинзі кандидатів на зайняття 30 вакантних посад суддів Касаційного кримінального суду в складі Верховного Суду – він набрав 831,5 бали.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.