Скандал у франківській школі розглянули на депутатській комісії

У середу, 6 липня, у Франківську провели засідання депутатської комісії. На ньому обговорили конфлікт, що спалахнув цими днями у міській школі №1.

 

First-Day-8832-Landis

Директор закладу Любов Мурга розформувала 3-А клас, не попередивши ні батьків, ні вчителя. Діти, за словами батьків, не хочуть йти у інші класи, плачуть та нервують. На засідання прийшли четверо стурбованих батьків учнів та голова ГО “Мами Прикарпаття” Мар’яна Вершиніна. Вона повідомила, що батьки звернулися до їх організації з цією проблемою. За її словами, в цій школі проблемні ситуації виникали вже неодноразово.

13621528_1170716606328890_1387053171_o

“Скандали та негативні ситуації в школі виникають не вперше, а систематично, тож має бути якась реакція від влади. Мій син навчається в цій школі і я на своїй шкурі відчула, як може директор впливати на батьків та чинити тиск”, – каже Мар’яна Вершиніна.

Батьки повідомили, що директор не лише необґрунтовано розформувала клас, але й виключила одного з 26 учнів вже влітку, після того, як його перевели до четвертого класу. Тепер їх 25 і через це, за словами директора, неможливо поділити клас на дві групи. Члени депутатської комісії запевнили, що поспілкуються зі вчительським колективом школи та директором і розглянуть всі документи, які надали батьки.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.