Калушанин ледь не втратив житло через некомпетентну держпрацівницю

Калушан вражає некомпетентність та хамство чиновників. Багато людей стикались із подібними відмовками.

Артур Шляхтич пише про ситуацію, яка виникла в нього:

“Можливо хтось з вами стикнувся з такою проблемою як і я та не мав змоги відновити дублікат свідоцтва про право власності на житло!!!

В Калуші є управління житлово-комунальним господарством.
Знаходиться в інженерному корпусі.

Там працює старша жінка, якій вже пора давно на пенсію. Закони вона не читає і знати їх не хоче.

Так склалося, що у мене померли дідусь та мама, а свідоцтво було загублене на майно і я протягом 3-ьох років отримував усну відмову яку пояснювали так: “У вас є двоє померлих, а отже ми вам не дамо дублікат.”

На відео прекрасно чути, що жіночка відмовляє всім і знову когось відправила з свого кабінету усно.

Ви маєте право вимагати письмову відмову. Після чого потрібно негайно дзвонити на гарячу урядову лінію та скаржитися на дану працівницю. Адже якщо ви живий співвласник і у вас є частина майна на яке ви хотіли б отримати дублікат по Закону ви його повинні отримати. Сплативши тільки офіційно в Idea Bank 200 грн, а також подавши оголошення в газету, що оригінал втрачено та ви підтверджуєте його як недійсний.

Я не розумію чого в державних органах є такі некваліфіковані працівники які не виконують своїх обов`язків і чому вони далі сидять та гріють крісла в кабінетах.

Боріться за свої права. Читайте закони. Сходіть на консультацію до юристів і тоді у вас є всі шанси законно отримати результати.

Якщо ви вважаєте, що вас некваліфіковано обслуговують в державних органах дзвоніть на гарячу урядову лінію та подавайте по телефону скаргу і вже за 1-2 дні ваше питання буде вирішено. Особисто я так і вчинив в цій ситуації та отримав свої документи за 7 днів після свого дзвінка.”

Gepostet von Artur Shliakhtych am Donnerstag, 18. Juli 2019

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.