Суд звільнив від кримінальної відповідальності скандального екс-директора ВНЗ Віктора Басая

Сьогодні, 6 червня, в Долинському районному суді відбулося друге засідання у справі шахрая Віктора Басая, якого підозрюють в отриманні хабара.

basay-890x395

У залі суду перебувають два адвокати Віктора Басая, сам підсудний, прокурор та двоє потерпілих. На попередньому засіданні захисники подали клопотання про звільнення обвинувачено від кримінальної відповідальності. Суд розглянув клопотання та ухвалив рішення про задоволення прохання  та звільнення Басая від кримінальної відповідальності, пише Галицький кореспондент.
На підставі клопотання, яке подали адвокати Басая прокурор має право подати апеляцію.
Нагадаємо, Колишнього директора Прикарпатського юридичного інституту національного університету “Одеська юридична академія” Віктора Басая спецслужби затримали за статтею вимагання та отримання хабара 9 грудня 2015 року.

Вже наступного дня у ЗМІ з’явилася суперечлива інформація про те, що на момент затримання Басай вже більше як місяць не працював на цій посаді. У військовій прокуратурі у свою чергу таку інформацію спростовували і вказували, що затриманий хабарник все ж був посадовою особою — директором.

На офіційному сайті Державної судової адміністрації в графі про суд над Басаєм наразі можна побачити вже інший кримінальний злочин, у скоєнні якого підозрюють відомого хабарника — шахрайство.

 

джерело http://www.galka.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: