А чого мені боятися? Зеленський поплавав у морі та “порвав” мережу (відео)

Зеленський в Одесі відправився на пляж зі своєю командою

Президент України Володимир Зеленський в Одесі купувався в морі разом зі своєю командою Офісу. Глава держави відвідав пляж 13 липня і вирішив особисто перевірити температуру води в Чорному морі. Відповідне відео такої інспекції опубліковано на Facebook-сторінці ОПУ.

Глава держави в ході робочої поїздки до Одеси не відмовився від можливості скупатися, не дивлячись на не дуже теплу воду.

“Перед початком напруженого робочого дня в Одесі президент України Володимир Зеленський і команда його Офісу особисто проінспектували температуру води в Чорному морі”, – йдеться у підписі до ролика.

На кадрах видно, як Зеленський, глава Адміністрації президента Андрій Богдан та інші члени команди ОПУ прийшли на одеський пляж і рушили плескатися в хвилях. Перед тим, як зайти в море, вони обговорюють температуру води – чи то +22, яи то +23 градусів. Богдан завяляет, що президент має відправитися на розвідку першим – мовляв, такі правила.

У підсумку Зеленський в червоних пляжних шортах-трусах став рішуче спускатися по сходах у воду, попутно відповідаючи на коментарі інших відпочиваючих.

Перед самою ватерлінією жінка запитала президента, чи не страшно йому плавати.

“А чого мені боятися?” – здивувався Зеленський.

“Так вода холодна, +16,3 градуси”, – попередила турботлива жінка.

Зеленського це не порадувало, але й не зупинило, і він підбадьорив свою команду: “Ох*еніти. Ось ці свої +23, Кірюша, можеш… Ну, 16,3, так 16,3!”

Президент пропустив даму вперед, потім сам зайшов у море, а слідом за ним і решта його супутників.

Відео одразу зібрало в мережі величезну кількість коментарів – як схвальних та жартівливих, так і критичних.

Читайте також  Конфлікт Зеленського і Залужного спровокувала кремлівська ІПСО, зʼявились документи – Washington Post

Скажу чесно, чоловічий вчинок brothers! Навряд чи я б заліз у таку холодну воду;
Красава;
Ви що, знущаєтесь? Навіщо охоронця розділи? Та я ж на нього в одязі не можу спокійно дивитися… Мені потрібен такий охоронець;

Божечки, дякую, що нарешті з’явився такий мудрий керівник! Сьогодні перевірив температуру в море, вчора – кількість фекалій на дні озера в Борисполі. Не жаліє себе для України та її народу. Дякуємо, щиро дякуємо!
Докладно ознайомившись з Положенням про Офіс Президента України не знайшов там таких функцій і шоу, яке під виглядом латентної виборчої кампанії дивиться вся Україна. Не могли б опублікувати посадові інструкції і правила внутрішнього трудового розпорядку? Тому що все-таки це наші податки йдуть на утримання Офісу;

А якою мовою вони спілкуються? Це десь в Сочі?
Вибачте, просто питаю: це вже Ростов?
Суперові;
Позитивчик!
Гарно плаває;
Будь простіше і до тебе потягнуться люди.Так веде себе наш гідний президент. Терпіння, сил і нехай Бог оберігає від заздрісників!
Таке відчуття, що ці хлопці з нашого двору. Немає ні помпезы, ні пафосу. Нехай у вас все вийде. Дніпро з вами.
Розумничка, одна простота, головне – залишайся собою!

Все зрозуміла в коментарях: і подив, і нестримну радість. Одного не зрозуміла, чому побачивши Вову в червоних трусах ви так радієте з приводу того, що саме він президент? Вам були потрібні труси і президент в море і все?
Все життя мріяла побачити президента в червоних труханах! Дякуємо за щасливу зрілість, тепер я бачила все. Окремо дякую за волохате пузо глави Офісу, тепер я знаю, про що благати Небо, щоб не приснилося…

Читайте також  "Дзвінки з невідомих номерів, аби навести цілі для бомбардувань": російські окупанти поширюють новий фейк у мережі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.