Речі, які роблять жінок більш привабливими для чоловіків

Найбільш спокусливі деталі гардеробу виглядають наступним чином.

Відправимося в подорож по коморах чоловічої свідомості і поговоримо про одяг, який робить жінок набагато привабливішими в їх очах. Топ-5 найбільш спокусливих деталей гардеробу виглядає наступним чином:

Підбори

Чоловікам не важливо як саме виглядають ваші туфлі, головне, що у них є високі підбори. Згідно з дослідженням, опублікованим в Archives of Sexual Behavior, високий каблук різко підвищує жіночу привабливість. Ще в результатах дослідження говориться, що, надівши туфлі на підборах, ви значно збільшуєте свої шанси бути поміченою серед інших дівчат. Логічно.

Одяг червоного кольору

Фраза дизайнера Білла Бласса: «Якщо є сумніви, одягайте червоне», стала номінальною. Ще один науково доведений момент: дівчата в одязі червоних відтінків сприймаються чоловіками як більш розкуті, впевнені в собі і сексуальні. Звідси ж походить фетиш на тему червоних губ та нігтів.

Маленьке чорне плаття

Кейт Мосс часто можна зустріти на вечірках в маленькому чорному платті. За цим пунктом немає наукового трактату, але є статистика: 10 з 10 хлопців обернуться услід дівчині в маленькому чорному платті. Класика, що тут скажеш?!

Топи і сукні без рукавів

Виявляється, відкриті плечі і витончені руки Бріжит Бардо зробили з неї секс-символа. Існує думка, що хлопців, передусім, приваблюють довгі стрункі ноги, підкреслені міні-спідницею. За даними дослідження University of New South Wales, чоловіки звертають більше уваги на красиві жіночі плечі і руки. Відповідно, топи і сукні на тонких бретельках або зовсім без них здаються їм надсексуальними.

Обтягуючі сукні — «футляри»

Навіть, якщо ви не обдаровані фігурою “пісочний годинник”, у вашому гардеробі зобов’язана бути сукня-футляр. Про те, що хлопцям подобається силует а-ля пісочний годинник, ми писали вже не раз, а відтворити його (навіть якщо природа не нагородила вас такою фігурою), можна з допомогою сукні-футляра.

Читайте також  Вчені з’ясували, що привабливі люди володіють всього однією рисою

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.