Водій франківської маршрутки обізвав пасажирку, дісталося й чоловікові, який заступився за неї (фото+відео)

Конфлікт виник в Івано-Франківську між жінкою та водієм автобуса №28.

 

Про це написав у соцмережі Фейсбук очевидець Volodymyr Prudnikov-Roshko.

“Мав прекрасну поїздку щойно. Перехрестя Мазепи – Гординського та Довженка (навпроти храму), 21:00, маршрут №28 (АТ0971АА)”, – розповідає Volodymyr Prudnikov-Roshko.

Водій виганяв з автобуса пані, що надала водію всі документи, котрі гарантують їй право безоплатного проїзду (третя група інвалідності; посвідчення інваліда + картка Івано-Франківця).

У шквалі емоцій, водій спершу шукав закони, які забороняють пільговий проїзд саме цій категорії населення, та просив пасажирів зачитати жінці, хто саме має пільги при безоплатному проїзді, із роздруківки, наліпленої у файлику на склі маршрутки. Де пише, що третя група інвалідності – має право на безкоштовний проїзд.

Жінка викликала поліцію, адекватно пояснювала ситуацію, їй копи передзвонювали, але, поки доїхали до кільця Чорновола, патрульних ще не було.

“Пані на Сільпо вийшла, а в собі в плечі отримала тираду з матів десь на дві хвилини, та, в кінці, всім відомий жест рукою із пред’явленням середнього пальця. По дорозі із Сільпо в напрямку кільця Чорновола, пан водій (певно, через емоції) ніяк не міг стримати свого гніву за ті шість гривень (чотири хвилини зупинки на Заравшані, я перепрошую!), і нецензурно (були присутні не зовсім зрілі особи в салоні), обговорював пані, що хотіла безкоштовно користуватись його послугами як водія. Я в якийсь момент спробував якось припинити потік цієї нецензурщини, бо вуха в’януть, але де би то помогло, + отримав сердечний “фак” в дзеркало мені особисто. Який щирий чоловік”, – додає очевидець.

Чоловік звертаєтьсч до міського голови та до Управління транспорту та зв’язку з’ясувати ситуацію та вплинути на хамовитого водія.

Читайте також  “Хіба бувають такі громадяни України?” Водій маршрутки зухвало відмовився везти темношкірого хлопчика

Світлина від Volodymyr Prudnikov-Roshko.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.