Путін образився за «г*вно собаче» і збирається покарати Грузію: подробиці помсти

Після того, як відомий грузинський телеведучий Георгій Габун обматюкав президента Росії Володимира Путіна прямому в ефірі, Державна Дума збирається ввести заборону на імпорт винної продукції і мінеральної води з країни.

Також в уряді РФ збираються заблокувати перекази грошових коштів в Грузію.

Про ці заборони розповів спікер Держдуми В’ячеслава Володін, передає “Інтерфакс”.

Ініціатором таких санкцій є глава путінської “Єдиної Росії” Сергій Невєров. У Держдумі його ініціативу підтримали більшість політичних сил ( “Справедлива Росія”, КПРФ і ЛДПР). Це “покарання” для грузинів також схвалив глава комітету з міжнародних відносин Леонід Слуцкій.

Він зазначив, що при появі пропозицій в більш жорстких заходах проти Грузії за матюки на адресу Путіна, то парламент Росії їх всі підтримає. Як вважає Слуцький, в таких випадках “треба реагувати максимально жорстко, і бити по руках, щоб нікому повторювати подібні речі в Грузії і в будь-якій країні світу не хотілося”.

Більше того, в своїй люті і бажанні помсти депутати Держдуми РФ вважають, що кривдник президента Росії, який публічно його принизив, зобов’язаний з’явитися перед судом Російської Федерації. Вже з’явилася інформація про те, що російські ЗМІ наполягають на видачі кривдника Путіна Росії.

“Треба залучати до кримінальної відповідальності представника Грузії, який вів себе по-хамськи, неправильно, ображаючи главу держави, екстрадувати його на територію Росії, щоб наш суд визначив міру відповідальності відповідно до законодавства нашої країни, а далі будуть вже приймати рішення, де він буде відбувати термін на території Росії або на території Грузії, “- висловився спікер Володін.
Нагадаємо, що відомий грузинський телеведучий Георгій Габун обматюкав президента Росії Володимира Путіна прямо в ефірі.

Спочатку він привітався з глядачами і вирішив передати «привіт» Володимиру Путіну у своєрідній манері. Так, після цього «на вуха» Путіна обрушилися добірні нецензурні фрази.

Читайте також  Молимося за наших хлопців! Вранці повідомили про бойoву зaгpозу нa кopдoнi з Бiлopyccю. Всі пiдpоздiли вже нaпоготовi

«Вовочка, с*ка ти бродячий, г*вно ти собаче, пі**а ти моржової. На нашій красивій землі немає місця такому убогому створення. Такому виродку, як ти. Смердючий окупант, пішов ти в ж*пу, Володя. Іди ти на*й разом зі своїми рабами. Еб*л я твою матусю. Ой, вона мертва. Нехай горить в пеклі разом з тобою і твоїм батьком. Ср*ать я хотів на вашу могилу. Амінь», – підкреслив він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.