“Тримала дітей у смітті і годувала м’ясом собак”: у горе-матері поліція відібрала дітей, усі малюки в лікарні

У центрі Харкова, на вул. Римарській 16, горе-мати виховувала трьох дітей у квартирі, заваленій сміттям. А харчувалась сім’я м’ясом вбитих собак. Малюків відібрали у жінки поліцейські ювенальної превенції.

Про це повідомив блогер Іван Вирізуб, передає “Цинічний Львів”.

“Квартира повністю завалена сміттям, співробітники поліції ледве відкрили двері. 4 собаки справляли потребу там, де живуть. На вулицю не виходили. Собак убивали в квартирі та їли їх”, — говорить блогер.

Поліцейські з’ясували, що в квартирі діти проживали з мамою і бабусею. Мати також розповіла, що у неї є ще двоє дітей, але вони зараз не з нею. Всіх трьох дітей забрала швидка допомога.

Сусіди також стверджують, що мати виставляла маленьку дитину у візочку на сходовий майданчик, щоб не заважала спати.

“Візочок із маленькою дитиною залишали на сходовому майданчику, щоб дитина не заважала спати. Це дівчинка Настя, яка в лікарні. Всього в сім’ї п’ятеро дітей. Тато – міліціонер”, – розповіла сусідка.

Також зазначається, що проблема з мешканцями квартири на вулиці Римарській, 16 виникла вже давно. У квітні 2020 року мешканці будинку скаржилися на захаращений під’їзд і стверджували, що неблагополучна сім’я “харчується сміттям, яке вони збирають по всій околиці, його приносять і залишають на сходах”.

Поліція поки ніяких коментарів щодо ситуації, яка склалася, не дає.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.