Що Зеленський скаже Путіну під час зустрічі: зізнання президента

Президент України Володимир Зеленський переконує, що зустрівши господаря Кремля Володимира Путіна, він нагадає йому, кому насправді належать Крим і Донбасу.

Як наголосив український гарант у коментарі німецькому виданню Bild, Донбас і Крим – це Україна”.

Варто взяти до уваги: Офіційний візит Зеленського до Парижа: про що президент України домовився з Макроном

Також Зеленський не вважає, що Крим Україна втратила назавжди, і сподівається, що півострів незабаром повернеться.

Я дуже люблю Крим. Я був там багато разів. Це унікальне місце в Україні з його природою та історією. Він завжди був і залишається частиною України,
– додав президент.

Нещодавно Володимир Путін заявляв, що покладає надії на команду Зеленського, яка “зможе діяти енергійно та у напрямку відновлення взаємин між Україною та Росією”.

“Взаємини між країнами буде неминуче відновлено, попри відносини між елітами”, – додав цинічно він.

Крім того, господар Кремля вважає, що потрібен час, аби у Кремлі зрозуміли Потрібен час, – Путін про адаптацію Зеленського до ролі президента , який із Зеленського буде президент.

Я по собі знаю: для того, щоб навіть зрозуміти завдання, які перед ним стоять, знадобиться чимало часу. Сподіваюся, що ця адаптація до нової якості відбудеться досить швидко,
– каже політик.

Водночас речник російського президента Дмитро Пєсков зауважив, що досі у Росії немає розуміння, як український гарант буде ставитися до питання мінських угод і війни на Донбасі. Саме тому, за його словами, Путін зараз займає вичікувальну позицію.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.