Невідомі зняли відео інтимного характеру із неповнолітнім сином нардепа та шантажують його

Народний депутат від Прикарпаття Юрій Тимошенко розповів, як став жертвою шантажу. За його словами, одного дня до його неповнолітнього сина у друзі через соцмережі додалася старша красуня і почала із ним переписку.

«Тижні палкого і невинного листування, «любов до гробу» і спокусливі пропозиції того, про що мріє кожен хлопчик в юному віці. І, мабуть, в страшному сні моєму синові не приснилося б, що «кохана» записує все на відео з першої секунди. Потім одразу замість «коханої» з’явився до краю обурений старший чи то хлопець, чи то чоловік, що погрозами розповсюдження, шантажем і залякуванням почав вимагати зробити те чи інше неподобство на відео, а після цього обіцяв пробачити і все забути. А потім ботопотвора тижнями і місяцями безжалісно шантажувала мене і мою дружину», – розповів нардеп.

За його словами, він негайно звернувся у відповідні органи, але справа виявилася не такою легкою і простою.

«І ось, коли довкола потвори вже, здавалося б, коло замкнулося остаточно, наспіли дочасні вибори, заради яких то все, ймовірно, й робилося. І почалася розсилка фото і відео спочатку окремим і зовсім не випадковим коломиянам з метою заставити мене добре подумати, балотуватися чи ні (вже наперед називаючи мене в цій розсилці «колишнім» народним депутатом), бо далі буде ще гірше», – відзначив нардеп.

Він відзначив, що син постраждав саме через те, що у нього тато депутат, та ще й з надто твердими переконаннями.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.