На годиннику Апокаліпсису запустився зворотний відлік: людству лишилося 30 років

Вчень б’ють на сполох, невідворотні зміни вже почалися

Вже через 30 років на Землі почнуться невідворотні кліматичні зміни, які призведуть до масштабних катастроф та знищення всього живого.

Апокаліпсис

Невтішний прогноз на 2050 рік озвучили експерти австралійського аналітичного центру по клімату і політиці.
Вчені наголосили на тому, що загибель цивілізації почнеться в тому випадку, якщо викиди парникових газів не скоротяться. Фахівці заявляють, що до 2050 року багато екосистем будуть знищені.

“Катастрофічний ланцюг екологічних катастроф призведе до широко поширення пандемій, вимушеної міграції, ймовірною ядерної війни, коли люди борються за ресурси, і величезної кількості смертей із-за глобального зростання температур”, – йдеться в доповіді аналітиків.

Під найбільшою загрозою зараз знаходяться коралові рифи, Арктика і тропічні ліси Амазонки. Більш того, в тропічних зонах вже зовсім скоро приблизно 100 днів в році будуть панувати нестерпні умови. Температура підвищиться настільки, що люди не зможуть жити в цих регіонах. Найбільше постраждають Близький Схід, Південно-Східна Азія, Південна Америка і Західна Африка.

Окрім цього експерти дали прогноз на літо 2019 року. За їх словами воно буде найбільш аномальним за багато років. Синоптики пророчать кардинальні зміни через глобальне потепління. Спочатку температура повітря підніматиметься вище +30 градусів, але вже в останній місяць літа будуть проливні дощі та холод.Також сама літня пора зменшиться й триватиме лише 1 місяць.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.