Трeнер подiлилася важливою пoдією: Марина Боржемська зробила відвeрте зізнaння про зміни в особистому житті

Тренер поділилася важливою подією, на яку вона чекала з нетерпінням

Наприкінці грудня тренери проекту “Зважені та щасливі” на СТБ В’ячеслав і Марина Узєлкови повідомили про розлучення. Пара боляче пережила розрив, але, як написала в соцмережі сама Марина, вони залишилися друзями. У квітні зоряний фітнес-тренер приступила до зйомок нового, дев’ятого, сезону шоу, але вже з новим партнером, екс-“Холостяком” Іраклі Макацарія.

Ми побували на знімальному майданчику “Зважених та щасливих” і першим дізнався про зміни в житті тренера проекту. Як повідомила Марина Боржемська, вона отримала новий паспорт. Після розлучення вона зізналася, що хотіла б повернути собі своє прізвище. Нагадаємо, раніше вона носила подвійне прізвище Боржемська-Узєлкова.

“У нашій ситуації (при розлученні – ред.) я зробила як чоловік. Я пішла, нічого не забираючи з собою, крім дітей. Тому для мене було дуже важливо отримати нові документи”, – поділилася Марина.

Вона повідомила, що 30 травня офіційно отримала новий паспорт.

“Я тепер Боржемська! Є паспорт, є права, і я замовила закордонний паспорт – всі документи, які у мене були на подвійному прізвище, я перевела на свою”, – зазначила тренер.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.