Через брак фінансування у Калуші не працює Льодова арена

На останній сесії міської ради депутат Юрій Тимків повідомив, що з травня у Калуші не працює Льодова арена. Причина – відсутність належного фінансування. Борг закладу за електроенергію наразі становить майже півмільйона гривень.

– Потрібно вжити всіх необхідних заходів, щоб Льодова арена і надалі працювала, – акцентував депутат. – Наразі ж сотні юнаків позбавлені можливості займатися улюбленим спортом. У мене є побоювання, що одного року після перерви Льодова арена вже не розпочне роботу. Тому прошу дати доручення Фонду комунальної власності територіальної громади м. Калуша підготувати звернення і відповідні документи щодо передачі цього підприємства у власність міста.

Нагадаємо, льодовий палац у Калуші збудований коштом державної програми «Хокей України» і відкритий у 2009 році. Палац коштував 20 млн гривень і спочатку перебував в підпорядкуванні міської влади Калуша. Однак доходи палацу не забезпечували видатків і міська влада не могла утримувати такий об’єкт. Відтак, у 2013 році палац передали обласній раді, яка створила обласне комунальне підприємство «Льодова арена».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.