З АП зникла секретна інформація! Данилюк виступив з терміновою заявою

Секретар РНБО України Олександр Данилюк вперше показав на відео знамениту ситуаційну кімнату в Адміністрації президента, і заявив про зникнення з неї всіх моніторів і серверів, де зберігалася секретна інформація. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Данилюк показав порожню кімнату, в якій, як він зазначив, ще місяць тому перебували два великих монітора, які були приєднані до серверів в сусідньому приміщенні.

“Як бачите, все було знято під час зміни влади. Ось така вийшла” цивілізована “передача влади в Україні – залишилися тільки прапори, під якими приймалися рішення під час нарад, де використовувалася інформація з секретних джерел. Інформація потрапляла з захищених каналів зв’язку в цю кімнату “, – розповів глава РНБО.

За його словами, ця секретна інформація зберігалася на спеціальних серверах в тому ж приміщенні, проте тепер їх там немає. Залишився тільки шнур, який з’єднував один з моніторів з серверами.

Раніше екс-заступник глави Адміністрації президента Петра Порошенка Дмитро Шимків розповів, що в АП існує ситуаційна кімната, де проходять важливі наради, і вона має належний рівень захисту цілком таємних розмов.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: