Airbus-321 мав вибухнути в небі над Україною – неймовірна версія

І ще про авіакатастрофу російського літака. Подивіться маршрут і траєкторію польоту, російського літака Шарм-ель-Шейх – Санкт-Петербург A321 «Когалимавіа», який розбився 31 жовтня в над територією північного Єгипту.

Зараз вже багато дотримуються версії, що вибухнуло всередині літака під час польоту!

Як вам варіант, що це спланований теракт кремлівських спецслужб і літак повинен був впасти трохи пізніше і на території України і як завжди все пішло не так і теракт стався на кілька годин раніше?

А тепер уявіть, якби він впав на території України – що б творилося в російських ЗМІ? Звичайно ж – були б знову всі українці винні починаючи від ЗСУ та Правого сектора і до карателів гуцулів із карпатських полонин.

Адже згадайте збитий російськими терористами малайзійський літак на території Донбасу – як вони аплодували по «КИСЕЛЬОВ ТВ» що це “укропи” все і “правасєкі”… Так що думайте і міркуйте.

Так, і тоді над Донбасом російські терористи – НЕ Малайзійський повинні були збити літак і навіть не український військовий, а російський, з пасажирами, який затримався на 30 хв.

І терористи не розібравшись пульнули по Боїнгу Malaysia Airlines MH17.

І тоді б Путін точно б почав повномасштабну операцію, щоб помститися за загиблих росіян, які летіли на відпочинок, і росіяни ватники аплодували б йому стоячи і з вдячністю!

Далі про деталі.

Бомба в Airbus-321 була закладена в Єгипті, в одному з двох валіз росіян, які пройшли реєстрацію, здали багаж, але на борт не з’явилися.

Про це розповів Кирило Шрайбер, повідомляє «Преса України».

За даними секретної служби розвідки Великобританії, причиною авіакатастрофи російського пасажирського літака Airbus-321 стала бомба, яка знаходилася в другому багажному відсіку.

«А-321. Зустрічався вчора пізно ввечері з сером Джоном з МІ-6. Розповів він наступне: Бомба в другому багажному відсіку, камуфляж – пляшка коньяку або лікеру (темна), вибухова речовина С-4 (маються сліди речовини на уламках). Детонатори, імовірно, хімічний, тип уточнюється», – зазначив Шрайбер.

Згідно даних розвідки, вибухівка була закладена у валізі росіянина.

«За даними МІ-6, вибуховий пристрій був закладений в Єгипті, в одній з двох валіз тих людей, які пройшли реєстрацію, здали багаж, отримали посадочні талони, але на борт не з’явилися. Прізвища (чоловік і жінка) не повідомляються. Це громадяни РФ», – розповів Кирило Шрайбер.

Відзначимо, розшифровка одного з «чорних ящиків» з борту Airbus-321 свідчить про те, що авіалайнер вибухнув. Причиною вибуху була не технічна поломка, як стверджує одна з версій катастрофи, а бомба.

Джерело – http://www.alter-idea.org.ua/rossijskij-ae-robus-dolzhen-by-l-vzorvat-sya-v-nebe-nad-ukrainoj-versiya/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: