У Польщі авто з українцями пірнуло у воду: Подружжя та їх діти – восьмирічна дочка і трирічний син загинули

У суботу 13 березня, в польському місті Щецин поховали українську сім’ю, яка загинула в трагічній ДТП в місті Дзивнув. Подружжя та їх діти – восьмирічна дочка і трирічний син перебували в авто, яке раптово рушило з причалу і впало в річку Дзина.

Інцидент стався ще в лютому і шокував всю Польщу. Про це повідомляє Dailylviv.

Для з’ясування причин трагедії правоохоронцям довелося здійснити розтин тіл всієї родини, і провести технічний огляд транспортного засобу. Гіпотез трагічної події було декілька.

Одна з версій – поломка автомобіля, на якому їхала родина. Відомо, що на місці події немає ознак гальмування, і машина з’їхала з дороги і повернула під кутом 90 градусів прямо на набережну. Автомобіль в’їхав у воду з досить великою швидкістю.

За словами свідків, машина деякий час плавала на воді, але з неї ніхто не вилазив. Авто вдалося витягнути через три години. Всередині знаходилася вся сім’я і собака.

За неофіційною інформацією видання Onet.pl за кермом була 37-річна жінка. На передньому пасажирському сидінні – трирічний син подружжя, а на задньому – чоловік і восьмирічна донька. Собака їхала в багажнику. Всі загинули.

Повідомляється, що 37-річна жінка невдовзі мала вийти на роботу після декретної відпустки, а 41-річний чоловік працював художником.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.