Зеленський отримав жорстку вказівку після рішення про майбутнє Ради: “Розпускати мало, потрібно ще й…”

Володимир Зеленський з трибуни Парламенту озвучив доленосне для України рішення, тепер у нього вимагають інших дій

Володимир Зеленський з трибуни Парламенту озвучив доленосне для України рішення. Так, президент України Володимир Зеленський після прийняття присяги глави держави, яка відбулася сьогодні в Києві, оголосив про розпуск Верховної Ради і призначив позачергові парламентські вибори. Про це він заявив під час виступу у сесійній залі парламенту.
«Я розпускаю Верховну Раду восьмого скликання», – сказав Зеленський.

Українці після заяви Володимира Зеленського, почали активно коментувати його рішення в соціальних мережах. Більшість підтримали розпуск і висловили надію в те, що тепер почнеться кращий етап життя в країні.

 

«Головне не давати їм навіть схаменутися!», «Давно пора це зробити», «Чекаємо світу, хай збудеться все задумане, за новий етап у нашому житті з кращим президентом, яким ми будемо пишатися🌹🌹🌹», «Дай Бог сил в діях і правдивість у словах. Скільки можна терпіти і втрачати кращих …».

Інші вимагали не просто відставки, а кари депутатів або ж притягнення їх до кримінальної відповідальності.
«Навіщо питати! Народ вже бажає смерті цим депутатам. Не відставки. А страти», «На всі 100%, але тепер найактивніших необхідно посадити. Там на кожному не одну кримінальну справу можна завести. Крім Савченко, вона своє відсиділа наперед!», «Постріляти їх треба», «Не просто розпустити, а зробити, як в кіно Слуга народу».

Також раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський виступив зі зверненням до українського народу. Новообраний президент України говорив про багато важливих для українців моментів, звернення він зробив в ході своєї інавгурації у Верховній Раді в понеділок, 20 травня. Вашій увазі основні тези президента країни в його зверненні до українців:

Читайте також  Вантажівка збивала авто, по ній стріляли: в Києві сталася страшна бійка (відео, фото)

«Не тільки я прийняв присягу – кожен з нас присягнув Україні, кожен несе відповідальність за країну», – заявив новий президент України.

Володимир Зеленський підкреслив, що кожен на своєму місці може зробити все для розвитку України:

«Це не моя, це наша спільна перемога … І це наш загальний шанс, за який ми несемо відповідальність. І тільки що не тільки я приймав присягу. Кожен з нас поклав руку на Конституцію і кожен з нас присягнув на вірність Україні», – заявив Зеленський.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.