Авіакатастрофа на українському кордоні, залишилася тільки купа металу: кадри трагедії

Поблизу українсько-румунського кордону розбився вертоліт, тіло пілота вже почало розкладатися

На території села Сепінца, що є центром однойменної комуни в Румунії розбився вертоліт. Про це повідомляє видання Mukachevo.net з посиланням на румунську поліцію і прокуратуру округу.

Літальний апарат знайшов місцевий пастух ввечері 9 травня в лісовій посадці на місцевості, яка розташована впритул до кордону з Україною. На іншому березі річки Тиса розташовані українські села Бедевля і Тересва Закарпатської області.

За інформацією румунських ЗМІ, розбився цивільний вертоліт російського виробництва Ка-26. Стверджується, що літальний апарат не мав реєстраційних знаків і перетнув повітряний простір Румунії нелегально і міг переправляти контрабанду, зокрема, тютюнові вироби, проте про підозрілі знахідки поблизу вертольота румунські медіа не повідомляють.

На місці аварії виявили тіло чоловіка, який міг бути пілотом. Офіційно поліція Румунії поки не надала жодної інформації про цю людину, пообіцявши встановити особу і надати подробиці.

Деякі румунські видання з посиланням на власні джерела написали, що загиблий пілот вертольота – це 48-річний білорус з Мінська 1971 року народження, який 5 березня вирушив зі столиці Білорусі потягом до Львова, а потім в Мукачево, де згодом зник.

У правоохоронних органах Румунії припускають, що аварія могла статися близько двох-трьох тижнів тому, оскільки тіло пілота виявили вже на стадії розкладання. Попередньо встановлено, що вертоліт летів дуже низько, щоб його не побачили прикордонники, зачепив дерева і впав.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.