Підтверджено Букінгемським палацом: Принц Гаррі та Меган Маркл вперше стали батьками

Інформацію підтвердив Букінгемський палац.
Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл вперше стали батьками. Як офіційно повідомив Букінгемський палац 6 травня о 17:26 за місцевим чаом 37-річна Меган народила хлопчика.

Мати і дитина почувають себе нормально. Першою з членів сім’ї про народження малюка за традицією дізналася королева Єлизавета II: саме її щасливий 34-річний тато оповістив відразу ж після пологів, на яких він був присутній особисто.

Восьмий з правнуків королеви посів сьоме місце в черзі на британський престол – після свого дідуся принца Чарльза, дядька принца Вільяма, кузенів і кузини – Джорджа, Шарлотти та Луї, а також свого власного батька принца Гаррі.

Передбачається, що королівського титулу він не отримає – хоча останнє слово залишається за Єлизаветою.

Малюк став першим немовлям змішаної раси, які народилися в королівській родині, оскільки його бабуся Дорія по материнській лінії – афроамериканка.

Щойно на сайті Букінгемського палацу з’явилася інформація, що у Меган Маркл почалися пологи.

“Офіційне підтвердження від Букінгемського палацу. У герцогині Сассекської почалися перейми сьогодні вранці”, – йдеться у заяві палацу.

Також повідомляється, що принц Гаррі перебуває поруч з дружиною.

Світ наразі з нетерпінням чекає народження первістка принца Гаррі та Меган Гаррі, який стане сьомим в черзі на британський престол.

Дата народження королівської дитини трималася в найсуворішому секреті, відомо було тільки те, що дитина мала народится наприкінці квітня або початку травня.

Новонароджена дитина стане восьмим правнуком королеви і четвертим онуком принца Чарльза.

Про вагітність Меган Маркл, нагадаємо, стало відомо в жовтні 2018 року – представник Кенсингтонського палацу поділився радісними новинами за день до старту туру Меган і Гаррі по Австралії і Океанії.

Cтать первістка герцога і герцогині Сассекських заздалегідь не повідомлялася, цього вимагає офіційний королівський протокол.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.