Летіли по зустрічній: страшне зіткнення “лоб у лоб” забрало безліч життів

Водіїв екстрено госпіталізували у важкому стані

У неділю, 5 травня, на трасі М-21 Житомир – Могилів-Подільський у селі Жежелів Козятинського району близько 05:00 зіткнулися два автомобіля. У результаті страшної аварії загинуло чотири людини.
Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполиции у Вінницькій області.

Лобове зіткнення сталося між Mazda і Fiat Doblo. Обидва водії госпіталізовані. За попередньою інформацією, машина Mazda рухалася в бік Вінниці та виїхала на зустрічну смугу руху. Там вона зіткнулася з автомобілем Fiat Doblo.

“В результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці події загинули дві пасажирки Mazda, 1976 і 1998 народження, жительки Київської області, і пасажири Fiat Doblo – чоловік і жінка, 1944 і 1945 років народження, жителі Гайсина Вінницької області”, – сказано в повідомленні.
Водіїв обох авто – 29-річного жителя Київської області, який був за кермом Mazda і 42-річну мешканку Гайсина з тілесними ушкодженнями різного характеру у важкому стані доставили в Козятинскую районну лікарню.

За фактом події відкрито провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Таке правопорушення карається ув’язненням на термін до 10 років.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.