«Усі на вухах стояли»: в турецькому готелі розповіли про відпочинок Зеленського

Готель лише нещодавно відкрився, і відпочинок Зеленського став першим «візитом особи такого високого рівня».

Переможець виборчих перегонів в Україні Володимир Зеленський, котрий зараз відпочиває в Туреччині, ймовірно, вибрав для себе віллу «Президентська» в готельному комплексі за 25 кілометрів від Бодрума.

Про це повідомляє «Оглядач» із посиланням на агенцію «РИА Новости», чий кореспондент розпитав співробітників готелю про перебування там українського політика.

Журналіст наголошує, що Зеленський справив хороше враження, в ньому побачили «просту, приємну та дуже симпатичну людину».

При цьому російському репортерові не вдалося побачити його самого, проте він стверджує, що застав повернення в готель кортежу Зеленського, що складався з чотирьох автомобілів і карети «швидкої допомоги».

«Він учора приходив у наш магазин. Ми його не впізнали: в майці, шортах, босоніж. Простий такий, ось як ми з вами, й охоронці у нього такі ж: у футболках, і не скажеш, що охорона. Один, щоправда, такий кремезний хлопець», — розповіла російськомовна господиня невеликої крамнички, що працює на території готелю.

Офіціант одного з ресторанів на запитання про Зеленський зазначив, що особисто носив йому сніданок і охарактеризував обраного українського президента як дуже простого.

Таку ж думку про Зеленського висловив і співробітник безпеки пляжу. «Ми не маємо права розголошувати місце відпочинку наших клієнтів, особливо VIP. Але можу сказати, що нам усім він дуже сподобався: такий спокійний, простий і веселий хлопець».

За його словами, від Зеленського не надходило запиту на надання йому додаткової охорони.

«Але наші все одно надали свою охорону, причому не лише традиційну, коли люди з навушниками у вухах, але «невидиму»: наприклад, ми з вами зараз на пляжі розмовляємо, а хтось із охорони може під виглядом відпочивальника зараз тут стежити за ситуацією», — сказав він.

Читайте також  Водій з України на АЗС у Польщі забрав барсетку фіна з майже 20 тис євро і не тільки

Інший співробітник розповів, що готель лише нещодавно відкрився, і відпочинок Зеленського став першим «візитом особи такого високого рівня».

«Перед його приїздом тут усі на вухах стояли, зустрічали його в аеропорту з кортежем. Крім цього, в готелі на час його перебування працюють кілька людей зі служби безпеки президента Туреччини», — повідомив співрозмовник агенції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.