“Неймовірна пара!”: Після розлучення Марина Узелкова вийшла в світ з молодим красенем

Не так давно стали відомі імена нових тренерів нового сезону проекту “Зважені і щасливі”. Ними стала екс-дружина боксера В’ячеслава Узелкова, Марина Боржемська і грузинський мачо, екс-холостяк Іраклі Макацарія.

А напередодні зіркова пара тренерів разом з’явились на червоній доріжці кінопремії “Золота Дзига-2019”. Їхня поява викликала чимало пліток. Тим більше після розлучення Марина вперше вийшла на публіку з усмішкою.

На Марині було коктейльне плаття від українського дизайнера Олександра Очеретного, яке підкреслювало стрункі ноги фітнес-тренера.

Іраклі був одягнутий в класичний чорний костюм.

Зіркова пара тренерів виглядала дуже стильно і красиво. Макацарія і Боржемська налагоджують відносини напередодні старту нового сезону “Зважених” і розбурхують публіку спільним виходом у світ.

«Приємно спостерігати, як стрімко в Україні розвиваються кінематограф і музичне мистецтво. Від душі вітаю переможців і всіх учасників. Натхнення і досягнення нових вершин – творіть і створюйте далі. А ми з задоволенням будемо спостерігати за подальшими роботами і новими баченнями мистецтва», – прокоментував Іраклі.

А нам буде цікаво спостерігати за конкуренцією Іраклі і Марини на проекті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.