Нещадна стихія: В психлікарні сталася масштабна пожежа, евакуйовано понад півсотні людей

Площа пожежі склала близько 500 м².

Сьогодні близько 14:30 рятувальники отримали повідомлення про пожежу у чоловічому відділенні №5 Одеського обласного медичного центру психічного здоров’я за адресою: м. Одеса вулиця Академіка Воробйова, 9. На місце виклику прибули рятувальники та встановили, що загорілася одноповерхова будівля по всій площі, орієнтовно 500 м². Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій Одеської області.

“Вогнеборці локалізували пожежу о 15:34 та о 15:56 ліквідували. До прибуття підрозділів ДСНС з будівлі евакуйовано 60 осіб. Зі слів адміністрації лікарні в будівлі нікого не залишилось”, – йдеться у повідомлення. Інформації щодо причини пожежі немає.

Як повідомлялось раніше, напередодні, 15 квітня сталася пожежа у знаменитому паризькому соборі Нотр-Дам де Парі. В результаті пожежі обвалився його шпиль. Пошкоджено значну частину даху та декілька стін. Структуру будівлі Собору Паризької Богоматері рятувальники змогли вберегти від повного знищення. Гасіння пожежі тривало близько дев’яти годин. Великі християнські реліквії Терновий Вінець і частину Хреста, з якого зняли Ісуса, також вдалося врятувати від нещадної стихії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.