Алла Мазур зняла перуку і відверто розповіла про рак: “Не уникнути…”

Телеведуча дала інтерв’ю для французького журналу.

Відома українська телеведуча Алла Мазур з’явилася на обкладинці французького глянцю і розповіла, як переборола онкологію. Відповідне інтерв’ю журналістка дала для журналу Marie Clarie.

Відомо, що незмінна телеведуча “1+1” Алла Мазур переборола рак грудей. Жінка дуже переживала під час лікування і сподівалася, що їй вдасться вийти переможцем у цій “сутичці” за життя.”Я намагалася не концентруватис

на хворобі і вірити в краще. Просто в моєму щоденному графіку з’явилися нові пункти: огляд, аналіз, консультація… і ще моє власне ноу-хау-полювання на “знаки долі”. Коли прийшла на першу зустріч до лікаря, якому довірила своє лікування, звернула увагу на рожеві стрічки на халатах всього персоналу… І вирішила, що це знак, і все буде добре”, – розповіла Алла Мазур.

Алла Мазур / фото: Marie Clarie

Своє лікування телеведуча почала у Всесвітній день боротьби з раком грудей, який відзначають 15 жовтня. Вона вірила, що знаки допоможуть їй подолати захворювання. Алла Мазур не приховувала, що основною мотивацією у неї була підтримка близьких, яка дуже відчувалася в непростий час. Крім цього, телеведуча отримала лист від українки з таким же діагнозом.

“Те, як ви боретеся, стійко тримайтеся і в той же час маєте хороший вигляд – сигнал нам усім, що хворобу можна перемогти!”- говорилося в листі.

Алла Мазур / фото: Marie Clarie

Після тривалого лікування і курсів хіміотерапії Алла Мазур практично переборола недугу. Телеведуча перестала соромитися свого нового іміджу – вона з’явилася на телеекранах і обкладинці глянцю без перуки, показавши свою коротку стрижку і сиве волосся.

“Ми іноді так захоплюємося вдосконаленням себе, що забуваємо, що у нас спочатку все є – зовнішність, характер, темперамент. І це все потрібно любити і цінувати, не розгубити в гонитві за ідеалом… Боротьба з онко познайомила мене ближче з самою собою. Я стала сміливіше. І навіть у зміні зачіски, чого після лікування хімією не уникнути, знайшла свій плюс. Мій новий образ-абсолютно в європейському стилі”, – підкреслила вона.

Читайте також  "В Україні таки підвищать тарифи на електроенергію і газ": вже відомо про терміни та нові суми

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.