На Франківщині чоловік зарізав свою співмешканку

Колегія суддів Тлумацького районного суду Івано-Франківської області винесла вирок чоловіку, який вбив людину.


Через зловживання спиртними напоями, між чоловіком та жінкою виникали конфліктні ситуації, які супроводжувались сварками, образами та зневажливим ставленням один до одного.

Восени 2018 року обвинувачений разом із своєю співмешканкою розпивали спиртні напої. В цей час у них стався конфлікт. Жінка почала чіплятися до чоловіка з приводу неможливості їх подальшого спільного проживання, також виражалась у його сторону нецензурною лайкою та ображала.

Чоловік був обуреним такою поведінкою та захотів помститись їй. В кухні у нього виник намір на вбивство співмешканки. Він взяв кухонний ніж та із значною силою вдарив її в живіт лезом ножа. Також із застосуванням фізичної сили спричинив ще два поранення, від чого жінка впала на підлогу.

Чоловік, будучи переконаним у тому, що він вбив її, через певний час переніс до іншої кімнати. Він поклав вбиту у вітальні на дивані.

Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла приблизно через півгодини після отримання травми.

Згідно висновку судово-медичної експертизи смерть співмешканки настала від проникаючої колото-різаної рани живота з ушкодженням маткової артерії справа, що призвело до масивної зовнішньої та внутрішньої крововтрати.
Колегія суддів визнала чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України. Призначили йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 8 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.