Аналогове мовлення відключать завтра

Підготувалися прикарпатці до нововведення чи залишаться без телебачення!?

Відключення аналогового мовлення відбудеться в ніч із 31 серпня на 1 вересня. Таке рішення прийняв Кабінет міністрів України. Це стане великою проблемою для жителів сільських місцевостей, кажуть мешканці Прикарпаття. У містян із цим проблем менше, адже вони вже давно перейшли на цифрове мовлення.

Жителі Прикарпаття жаліються на брак коштів, адже це не всім по кишені. Заробітних плат та пенсій й попри це ні на що не вистачає. Додають, що всі люди повинні мати доступ до телебачення, а не так як хочуть зробити чиновники. “Немає в тебе грошей на цифрове мовлення, то тоді і звичайного не буде.”

Хибна думка, що люди залишаться зовсім без телебачення
Ігор Маслов (представник національної ради з питань радіо та телебачення області ) запевняє, що без телебачення не залишиться ніхто. Три вежі, котрі є в області забезпечать цифровий ефірний сигнал для усіх районів Івано-Франківщини.

Після відключення аналогового телебачення мешканці Прикарпаття матимуть змогу переглядати українські телеканали одним із варіантів: купити приставку “Т2”, підключитись до супутникового чи кабельного телебачення, переглядати канали онлайн в Інтернеті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.