В дитячому садку вихователька жорстоко побила дитину

Побиття дитини відбулося 4 квітня в дитсадку №51. Про це завила мати хлопчика, у якого залишилися сліди насилля на тілі. Про інцидент Анна Ціток написала в групі “Батьки SOS” у Facebook.

Жінка розповіла, що їй зателефонувала викладачка музики і попросила приїхати, оскільки у її дитини почалася істерика, і хлопчика не можуть заспокоїти.
Коли Анна приїхала в дитсадок, то застала свою дитину в страшній істериці. У цей момент вихователька тягнула його зі спальні за руки.

Мати забрала дитину і заспокоїла сина в роздягальні. Коли до них зайшла викладачка музики, то у хлопчика знову почалася істерика. Анна попросила викладачку вийти, але та кричала і погрожувала написати доповідну директорові.

Хлопчик їй розказав, що під час музичного заняття він просив виховательку, щоб його поставили першим, але педагог лише смикнула його і переставила на інше місце. Після цього він її вдарив. Анна зазначила, що вона, звичайно ж, це засуджує. Після чого його вигнали з занять. Хлопчик пішов до роздягальні, де сидів і плакав. Пізніше прийшла вихователька і почала тягнути його в групу, але він не хотів.

Хлопчик каже, що педагог однією рукою тримала його за руку, а іншою швидко і боляче била по руці, обіцяючи, що зробить з нього котлету.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.