У Львові дівчина потрапила під колеса двох автівок та дивом вижила

Спочатку дівчину на пішохідному переході збив позашляховик і від удару вона опинилася під колесами зустрічної маршрутки. Після цієї подвійної аварії 16-річна дівчинка дивом залишилася живою.

У Львові на зебру вилетів автомобіль, коли 16-річна Стефанія переходила дорогу. Водійка збила дівчину, яку від удару відкинуло під колеса рейсового автобуса. Рятувальники, використовуючи домкрата та пневматичні подушки, підняли автобус та вивільнили потерпілу.

За словами матері, Стефанія навчається на модельєрку, а того вечора поверталась з магазину до гуртожитку. Попри те, що її збило дві машини, дівчина дивом отримала тільки легкі травми.

Потерпілу привезли після автонаїзду на вулиці Кульпарківській. У неї закрита черепно-мозкова травма та перелом плечової кістки зі зміщенням,
– повідомила завідувачка травматологічного відділення дитячої лікарні Галина Гачкевич.

Водійці Suzuki, яка порушила правила дорожнього руху, загрожує до трьох років в’язниці. З початку року під колеса автівок потрапило майже 2,5 тисячі людей, з них майже 400 загинуло.

“Коли переходите дорогу, навіть в зазначеному місці, то спочатку перевірти чи немає автомобіля і тільки тоді переходьте. Не відволікатися на мобільні телефони, бо це головна проблема в місті. Пішоходи переходять, розмовляючи по мобільному телефону або в навушниках, тому відволікаються від дороги”, – пояснив інспектор патрульної поліції Роман Посадський.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки руху. Стефанія ж поки у лікарні. Медики кажуть, під наглядом вона буде щонайменше тиждень.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.