На знайдених останках трупа, родичі Дiани Хрiненко упiзнали її речi

Учора на території Знам’янського району було виявлено скелет людини, а також фрагменти одягу. Про це повідомили у поліції області.

За інформацією, на місці було проведено впізнання. Родичі зниклої неповнолітньої упізнала її речі. Остаточне рішення щодо встановлення особи буде прийнято після проведення відповідних експертиз.

Як раніше повідомляли, вчора біля села Суботці, що в Знам’янському районі, у полі знайшли останки жінки.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам’янського району зникла 17-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Під час пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Правоохоронці Кіровоградщини перевіряють причетність двох осіб, які скоїли злочин щодо зниклої Діани Хріненко.Також для допомоги у розшуку дівчини, досліджують схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.