Смертельна аварія на трасі: мікроавтобус в’їхав в натовп людей, штовхаючих автомобіль

Смертельна аварія на трасі: мікроавтобус в’їхав в натовп людей, штовхаючих автомобіль.

Аварія сталася напередодні, 25 березня на початку дев’ятого вечора на трасі «Харків-Суми», поблизу селища Куп’єваха, що в Богодухівському районі.


Як повідомили в обласному управлінні Нацполіції, прямо на дорозі «заглох» автомобіль «ВАЗ-2106», в якому їхали жителі міста Охтирка (Сумська область). Завести його не вдалося, і троє пасажирів почали штовхати машину по проїжджій частині. В цей час по трасі їхав автомобіль «Volkswagen T5». 59-річний водій вчасно не помітив людей і збив їх.

В результаті від отриманих травм 22-річний хлопець загинув на місці. Ще двоє постраждалих віком 26 та 32 роки з переломами та забоями госпіталізували. Їх стан – задовільний, повідомили медики.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Винному загрожує в’язниця на термін від 3 до 8 років і позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.