Політолог пояснив, чому українці йдуть на проплачені мітинги та як з ними боротися

Останніми днями в Україні відбулися одразу декілька гучних мітингів. Один з них був проти проплачених мітингів, інші – за вигаданого кандидата або ж в підтримку одного з найбільших маніяків 20 століття. Всі вони були проплаченими. Журналісти 24 каналу з’ясували, чому українці за 150 гривень готові підтримати будь-кого і як зупинити засилля мітингів за гроші.

У Києві декілька десятків людей дві години простояли з плакатами “Ми проти проплачених мітингів”. Проте вийти на акцію проти нечесного заробітку їх змусили не особисті переконання, а ці ж таки гроші.

Мітинг набув розголосу в соцмережах через те, що горе-активісти, які вийшли з табличками “Не беру гроші”, зрештою так і не отримали обіцяні 150 гривень. На камери мітингарі переконували, що їм не потрібні гроші й вони хочуть жити у чесній країні.

https://www.facebook.com/yuriy.romanenko/posts/2238963812792004

Тим часом в Одесі пранкери розіграли любителів легких грошей. Відтак за тисячу гривень вони скандували ім’я вигаданого кандидата в президенти. Звичайно, українці не могли нічого розповісти про нього, тому вигадували якості на ходу.

У Харкові журналісти вирішили провести експеримент. Вони назвали кандидатом у президенти серійного вбивцю, який забрав життя понад півсотні жертв. Відтак понад сотня людей за гроші підтримали маніяка, навіть не перевіривши його псевдо політичну програму чи інформацію про нього.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.