В’їзд у центр Франківська буде за паспортами

Про перекриття руху автомобільного транспорту у неділю та окремі святкові дні

13435428_288219284859483_4258059037213246514_n
Буде обмежено в’їзд транспортних засобів в центральну частину міста на межі вулиць: Галицька – Бельведерська, Грушевського-Вагилевича, Грушевського – Л. Курбаса, Мельничука, 1 щонеділі з 6 год. ранку до 24 год. вечора, а також у святкові дні на підставі відповідних розпоряджень міського голови.
В’їзд в центральну частину міста передбачено з вул. Мельничука, 1:
– спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов’язків (прокуратура, МВС, СБУ, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб);
– транспортних засобів організаторів масових заходів при наявності відповідного розпорядження міського голови для виконання технічних заходів і на час виконання таких заходів;
– мешканців, які проживають на вул. Мельничука, Вірменська, Шеремети, Шпитальна, Л. Курбаса, Л.Українки, Сотника Мартинця, Старозамкова, Тринітарська, пл. Ринок, пл. Шептицького, а також окремих ділянок вулиць: Галицька, від вул. Бельведерської до вул. Дністровської та ділянки вулиці Грушевського від вулиці Сотника Мартинця до вулиці Вагилевича на підставі пред’явлення паспорта з пропискою на даних вулицях (в межах вулиць).
Буде забезпечено встановлення технічних засобів обмеження, і дорожніх знаків про обмеження в’їзду в центральну частину міста на межі вулиць Галицька – Бельведерська, Грушевського-Вагилевича, Грушевського – Л. Курбаса, Мельничука, 1.
КП «Технічний центр «Сервіс авто» забезпечить роботу 1-ї паркувальної зони на підставі рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 21.07.2015р. № 398 «Про тарифи на послуги з користування майданчиками для платного паркування».

 

Джерело: http://briz.if.ua/

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: