У “Дизель Шоу” знайшли заміну Марині Поплавській(фото)

Гумористичний колектив «Дизель Шоу» дав перший концерт у столичному “Палаці Україна” після тривалої перерви, пов’язаної із зaгuбeллю однієї з найяскравіших учасниць команди Марини Поплавської, пишуть “Факти”.

Раніше колеги артистки заявляли, що не будуть шукати їй заміну, але цього разу на сцену “Палацу Україна” все-таки вийшла нова учасниця — відома телеведуча та учасниця КВК з Білорусі Маруся Грицук. Чи стане Маруся постійним членом команди, поки не відомо.

У київських концертах «Дизель Шоу» 26 та 27 лютого білоруська телеведуча зіграла у кількох номерах.

«Ми прагнемо робити нові концерти ще яскравіше і різноманітніше: запрошуємо акторів, працюємо над актуальними жартами та музичними виступами. Будемо чекати відгуку глядача про Марусю в “Дизель Шоу”! Але вже бачимо, що запрошену актрису зустрічають тепло, адже Маруся прекрасна актриса і позитивна людина», — прокоментував художній керівник «Дизель Студії» Єгор Крутоголов.

Маруся Грицук народилася в Бресті (Білорусь), закінчила Брестський технічний університет, була учасницею команди КВН БГУ. У різний час вела програми: «Наш Ранок», «Талент краіни», «Батьків в школу!», «Жди меня» на мінському каналі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.