“Низькокультурно і малоінтелектуально”: Кондратюк гнівно висловився про гастролі українських зірок в РФ

Український продюсер, ведучий популярного ТВ-шоу “Караоке на Майдані” Ігор Кондратюк заявив, що українські зірки не можуть гастролювати по РФ, так як виступати перед агресором – це низькокультурно і малоінтелектуально.

Також він додав, що особисто для нього Росія померла, і з березня 2014 року абсолютно не контактує з росіянами. Про це йшла мова в інтерв’ю виданню “Українська правда”.

“Не треба закривати очі на те, що наші артисти запитують: а чому одним можна гастролювати, а іншим – немає? На мій погляд, нікому не можна. Я з березня 2014 взагалі не контактую з росіянами, хоча сам – виходець з телевізійної школи у Москві. Росія для мене померла. Виступати перед агресором – це низькокультурно і малоінтелектуально”, – резюмував Кондратюк.

Гастролі українських виконавців по Росії продюсер порівняв із ситуацією, коли бандити пограбували чийсь будинок, а після цього потерпілі заспівають їм пісню “на прощання”.

“До вас в будинок увірвалися бандити, забрали ваші речі, спалили хлів, і ваша дочка вибігає на ганок і кричить їм услід: “А хочете, я вам пісню заспіваю? У мене хороший голос!”. Уявили? Ось такі українські “дочки” і їх братці зараз гастролюють в РФ”, – додав Ігор.

Також він прокоментував Нацвідбір учасників на Євробачення-2019 від України, в ході якого переможниця відбору MARUV заявила, що виступаючи в Росії, несе мир і любов. На його думку, музика не може бути поза політикою.

“Це стан MARUV і всіх інших учасників в Україні в 2019 році, коли п’ять років йде війна з агресором. Треба сказати MARUV, що на Марсі, наприклад, умови життя інші. Або артисти живуть в реальному світі, або нехай йдуть в дупу і використовують свої таланти де завгодно, тільки не в Нацвідборі, як люди, які представлятимуть Україну. У країні, де воюють, говорити, що вас не стосується війна – це маячня. Це всі розуміють, хто при свідомості”, – підсумував Кондратюк.

Читайте також  "Буду молитися, щоб в теплі ти була": Усик власним віршем привітав Україну з Днем Незалежності (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.