Подружжя в Калуші вбив чадний газ. Оприлюднені результати експертизи

Як уже повідомляли «Вікна», вчора у Калуші в приміщенні кухні квартири в чотириповерховому будинку на вул. Коновальця рятувальники виявили тіла двох людей.

Загиблі – сімейне подружжя. А саме 63-річна жінка і її на три роки старший чоловік. Як стало відомо, загинула заступник директора сьомої школи Надія Голинська. Її чоловік Іван був пенсіонером.

За цим фактом порушена і розслідується кримінальна справа. Як повідомив «Вікнам» начальник Калуського відділу поліції Василь Маківничук, за висновками експертизи смерть настала від отруєння чадним газом. Трагедія трапилася в неділю, 3 березня, вранці або в суботу пізно ввечері. Як встановила поліція, в суботу о 22.00 загиблі були ще живі і спілкувалися зі своїми сусідами.

Як повідомлялося раніше, у квартирі, де сталася трагедія, газові прилади були вимкнені. Газовики перевірили обладнання і не виявили пошкоджень газових мереж.

На час трагедії котел був виключений, причому — навіть із розетки. Окрім того, як повідомив начальник Калуського управління з експлуатації газового господарства Василь Сагайдак, парапетні котли загрози не становлять, оскільки спалювання газу відбувається в герметичній камері, а продукти горіння виводяться назовні.

Однак не виключено, що отруйний газ міг потрапити у квартиру через вентиляційну систему.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.