Гурт KAZKA запросили виступити від України на Євробаченні

Після того як гурт Freedom Jazz відмовився брати участь у Євробаченні, представники Суспільного зробили пропозицію гурту KAZKA.

Після того як гурт Freedom Jazz відмовився брати участь у Євробаченні, представники Суспільного зробили пропозицію гурту KAZKA.

Про це повідомида член правління Суспільного Олександра Кольцова.

“Наразі представники групи KAZKA не відповідають, я написала їхньому музичному продюсеру Андрію Уреньову. – каже Кольцова. – Подивимося, що буде далі. Якщо вони відмовляться, тоді далі ми будемо обговорювати доцільність продовження подальших переговорів з іншими артистами з юристами та СТБ”.

“Мені здається, що сталося те, чого ми не хотіли, а саме – політизація конкурсу. Якщо надалі ми встановимо нульовий рівень толерантності та заборонимо українським артистам, які виступали в Росії або співпрацюють з російськими артистами, то боюся, що ніхто не захоче брати участь у такому конкурсі. Оскільки дуже багато артистів, які в минулі роки брали участь у нацвідборі, так чи інакше теж були якимось чином пов’язані з Росією – виступали або робили аранжування”, – зазначила Кольцова.

Вона зазначила, що навіть якщо виникнуть такі обставини, що всі учасники фіналу Національного відбору на Євробачення, відмовляться виступати на головному конкурсі, це все одно не буде приводом для будь-яких санкцій, у тому числі і штрафів зі сторони організаторів цього конкурсу.

Якщо цього року Україна не представить свого артиста на Євробаченні, жодних штрафних санкцій не буде, оскільки ми будемо транслювати цей конкурс без нашого представника, – сказала Кольцова. – EBU оприлюднили досить чіткий меседж – розбирайтеся, а коли визначитеся, відправляйте”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.