Затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві дівчини та її матері

Затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві дівчини та її матері.

26-річний житомирянин обґрунтовано підозрюється у вбивстві двох жінок віком 41 та 21 рік – матері та дочки. Підозрюваний є колишнім хлопцем молодшої жертви, з якою він нещодавно розлучився.

Сьогодні, 22 лютого, у Житомирі затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві двох жінок.

Як повідомили у поліції Житомирської області, опівдні 22 лютого оперативники кримінальної поліції встановили місце перебування 26-річного житомирянина, якого обґрунтовано підозрюють у причетності до вбивства жінок – матері та дочки, що сталося вранці 16 лютого в обласному центрі.

«22 лютого поліцейські розшукали та затримали молодика на околиці обласного центру»,- сказано у повідомленні.

Також у поліції  уточнили, що затримано саме Василя Порожнього, якого після вбивства жінок було оголошено у розшук.

Як повідомляли раніше, 16 лютого у приватному домоволодінні на околиці Житомира поліція виявила тіла двох жінок віком 41 та 21 років; смерть обох була насильницькою. Загиблими виявилися 41-річна матір та її 21-річна дочка Анжеліка Карпець.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження. За підозрою у причетності до їх вбивства шукали 26-річного жителя обласного центра Василя Подорожнього. За попередніми даними, Подорожній є колишнім хлопцем дівчини і він нещодавно розлучився з нею; також вбивство могло бути скоєне через ревнощі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.