Зірка «Топ-модель по-українськи» прийшла на «Холостяк»: суперниці запанікували (фото)

Вже 8 березня стартує 9 сезон романтичного реаліті «Холостяк»

Однією з претенденток на серце відомого теле- і радіоведучого Микити Добриніна стане учасниця «Топ-модель по-українськи».

Побудувати відносини із зірковим холостяком спробує дівчина, яка вже знаходила любов на телебаченні і з власного досвіду знає, що це можливо, – учасниця проекту «Топ-модель по-українськи» Ліза Доронько. Під час зйомок проекту Нового каналу у Лізи зав’язалися стосунки з іншим учасником Максом Сосновським.

«Я закохалася, думала, що ми будемо разом після проекту, наpoдимо дітей, і у нас буде щаслива сім’я. Але Макс просто використовував наші відносини для шоу. Після того, як я покинула проект, а Макс там залишився, він зрозумів, що у нього залишилися почуття до колишньої »- згадує Ліза.

І хоча ці відносини закінчилися розлученням, дівчина сподівається, що свою другу половинку вона може зустріти на реаліті «Холостяк».

«Звичайно, мене півкраїни буде звинувачувати в тому, що я ходжу з проекту на проект заради хайпа. Але мені байдуже. Я, як ніхто, знаю, що на телевізійних реаліті можна знайти любов »- впевнена вона.

Інші учасниці не дуже раді такій суперниці. «Вона шоу-діва, це все образ», – прокоментувала одна з дівчат.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.