Зважені та щасливі: сім’я з Калуша неймовірно перевтілилася на шоу. ФОТО

Калушанин Олександр Валігурський і його мама пройшли відбір і стали героями восьмого сезону телешоу “Зважені і щасливі”.


У черговому випуску учасники тренувалися і готувалися до фінальної ночі краси, інформує WestNews. На якій королевою краси стала калушанка Наталія Валігурська. Крім того стали відомі результати фінального зважування. Початкова вага Сашка була 148 кілограм, а схуд на 4 кілограми і важить 144. Попередня вага Наталі була 105 кілограм, а схудла на 3 кілограми і важить 102. В сумі сім’я скинула 7 кілограм.

“Моя команда переможе і стане найкрутіша”, – наголосив тренер синіх В’ячеслав Узелков.

Нагадаємо, сім’я з Калущини розповіла, чому наважилася на участь у популярному телешоу. У другому випуску стали відомі результати зважування Вірастюка і сім’ї з Калуша. У четвертому випуску 8-го сезону шоу «Зважені та щасливі» тренер з Івано-Франківська Василь Вірастюк показав відмінні результати на контрольному зважуванні. Чого не скажеш про родину Валігурських з Калуша. У п’ятому випуску тренер Марина розкритикувала мати та сина за низькі результати на зважуванні. 4 жовтня телеглядачі побачили шостий випуск шоу «Зважені та щасливі-8». За правилами шоу в кінці кожного третього тижня проходить «битва слабких». Так, на проекті Сашко знайшов собі дівчину – учасниця з жовтої команди Наталя. Проте, в 11 випуску пара розійшлася адже не бачили себе разом у майбутньому.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.