Московський суд відхилив апеляції ще чотирьох захоплених українських моряків

Суд відбувався у закритому режимі.

Московський міський суд у середу, 20 лютого, відмовив у задоволенні скарг і залишив постанову Лефортівського районного суду про продовження термінів тримання під вартою моряків до кінця квітня.

Про це у Facebook повідомив координатор адвокатів українських військовополонених моряків Микола Полозов.

Московський суд розглядав апеляційні скарги Андрія Артеменка, Андрія Ейдера, Василя Сороки й Олега Мельничука.

Правник наголосив, що результат засідання був передбачуваний: суд відмовив у задоволенні скарги, як і у випадку 16 військовополонених, чиї скарги були розглянуті раніше. Тож постанова Лефортівського районного суду про продовження термінів тримання під вартою до кінця квітня залишається в силі.

Судове засідання відбувалось у закритому режимі. Водночас, Полозов зазначив, що адвокати домоглися, аби до справи залучили резолюцію ПАРЄ.

Адвокат також додав, що наразі не призначили дату нового розгляду п’ятої четвірки військовополонених, чию справу зняли з розгляду через неналежним чином підготовлений переклад процесуальних документів українською мовою.

Як писав “Вголос”, у понеділок, 18 лютого, у московському суді завершилось засідання у справі чотирьох полонених українських моряків. Районний суд вчасно не зробив переклад українською мовою постанови щодо продовження терміну тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.