Чоловік з’їв свою дружину, з якою застряг у ліфті

В американському штаті Філадельфія правоохоронні органи затримали 44-річного чоловіка, який зізнався у вбивстві своєї дружини під час 3-денного ув’язнення в ліфті.
За даними Департаменту поліції штату, 140-кілограмовий чоловік був знайдений в ліфті, коли він пожирав труп своєї дружини, убитої особисто ним після болісних годин. Відомо, що чоловік зізнався у вбивстві дружини і з’їв близько 6 кілограм її плоті, пояснивши необхідністю для власного виживання. Відзначається, що людожер почувався винним в скоєному. Коли його звільняли з ув’язнення чоловік кричав:

Чому я це зробив?

Сам інцидент стався кілька днів тому, коли сімейна пара поверталася до себе додому після вечері в ресторані. Скориставшись ліфтом, вони застрягли на 13-му поверсі. Як вони не намагалися вибратися у них нічого не виходило: кнопка екстреного зв’язку не функціонувала, мобільними телефонами вони не могли скористатися в зв’язку з їх відсутністю з собою.

Дві доби чоловік якось протримався, проте далі він відчував, м’яко кажучи, дискомфорт. У нього не залишалося вибору, як вбити свою дружину і з’їсти її плоть, щоб залишитися в живих.

Зараз злочинець перебуває під вартою, йому загрожує до 75 років в’язниці.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: