Дан Балан розповів, які відносини його пов’язують з франківчанкою Тіною Кароль (відео)

Відомий співак і суддя нового сезону “Голосу країни” Дан Балан дав інтерв’ю Катерині Осадчій.

Зокрема розповів про свої захоплення та зізнався, чому досі неодружений. Крім цього поділився враженнями від суддівства на шоу і зізнався в тому, що симпатизую зірковій франківчанці Тіні Кароль, інформує Фіртка з посиланням на 1+1.

До 40 років у тебе було багато шансів одружитися, я впевнена… Ти просто цього не хотів?

– Я завжди знав, що це дуже важливо для мене. Якщо я це зроблю, то це буде лише раз у житті й це має бути по-справжньому. У мене були почуття, у мене були тривалі стосунки… Увесь мій досвід з жінками ставав уроками для мене. Кожна з них мене вчила чомусь, а я їх, напевно, теж чомусь вчив. Якщо ж не засвоїв урок до кінця – тобі дається інша людина з іншим уроком… Поки ти не дійдеш до того, що заслужив на свою людину, яка тобі і подарує справжнє щастя і розвиток!

Це були співачки?

– Співачки теж були…

Відомі?

– Відомі…

На «Голосі країни» глядачі вже встигли помітити твою симпатію до Тіни Кароль. Ця симпатія реальна?

– Я все роблю реально, я не можу фальшивити, грати. Я хотів, щоб мені було цікаво в суддівському кріслі, тому що там дуже багато пауз, ми там сидимо зранку до ночі. Я шукав, що мене по-справжньому зацікавить – і виявилося, що Тіна – найцікавіше з усього!

Ти відчуваєш взаємність від Тіни?

– Мені здається, у нас якась синергія відбулася, нам було цікаво… Щось було! Але поки це на рівні гри якоїсь. Вона жінка, і зрозуміло, що вона вдає з себе неприступну фортецю. За цим цікаво спостерігати… А як буде – побачимо…

Читайте також  Кривдників динозавра у парку Шевченка розшукали

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.