Військовий комісар Прикарпаття: Надзвичайно багато юнаків не придатні до служби в армії

Призовні комісії розпочали роботу 2 жовтня і будуть працювати до 30 листопада 2017 року.

Формування команд молодого поповнення на збірних пунктах, їх відправку до військових частин ЗСУ та інших військових формувань заплановано провести у період з 3 жовтня до 28 листопада, інформує кореспондент Фіртки.

Перед військовим комісаріатом Івано-Франківської області поставлено завдання призвати на строкову службу 355 громадян.

З них: до Збройних сил України – 225 осіб (сухопутні війська – 89, частини центрального підрядкування – 46, високомобільні десантні війська – 30, повітряні сили – 38, військово-морські сили – 22). До інших військових формувань – 130 осіб (нацгвардія – 108, державна спеціальна служба транспорту -22).

Ми прикладаєм максимум зусиль, що стосується виконання призову на строкову службу. Перше засідання було 3 жовтня і перша відправка до навчальних частин 12 жовтня – це близько 80 осіб. Там за 4-6 місяців вони опанують військову спеціальність і вже потім буду відправлені у військові частини, а не в зону АТО”, – наголосив полковник Юрій Верановський, в.о. військового комісара Івано-Франківського ОВК.

Він також зауважив, що на Прикарпатті надзвичайно багато юнаків, які не придатні до військової служби за станом здоров’я.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.