Перекрили трасу: люди вимагають закрити “Буковель” на карантин (відео)

У Буковелі активісти перекрили дорогу, вимагають закрити курорт Буковель на карантин.Нагадаємо, що через критичну ситуацію з ковідом в Івано-Франківській області вперше з початку епідемії довелося розгортати мобільний госпіталь.

Про це пише Галка.

Відповідний допис та світлини виклав на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук кандидат в народні депутати України по 87-му окрузі Михайло Ноняк.

“Перша попереджувальна акція в Буковель небайдужих громадян з вимогою закрити заклади курорту на карантин, поки наша область в червоній зоні, як це зробили представники малого та середнього бізнесу. Карантин один для всіх! МОЗ офіційно визнало Буковель епіцентром поширення COVID19, тому його робота має бути негайно зупинена, щоб зберегти життя людей, адже медичні заклади області переповнені. Ще раз звертаюся до керівництва держави з вимогою закрити Буковель на карантин та притягнути винних за розповсюдження COVID19 до відповідальності. Якщо наші вимоги не будуть почуті, ми залишаємо за собою право на подальші акції протесту”, – написав Ноняк у своєму пості.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.