Скандальні білборди проти Зеленського у Львові: реакція Садового

Лідер “Самопомочі” та мер Львова Андрій Садовий розкритикував провокативні білборди у бік його конкурента на виборах президента 2019 року Володимира Зеленського.

Як наголосив політик на своїй сторінці у Facebook, розміщення фейкових чорнушних білбордів – річ неприпустима.

Я можу не погоджуватись з тими чи іншими позиціями Володимира Зеленського. Можу також не хотіти бачити його на посаді Президента. Зрештою, він – мій опонент на виборах. Але я категорично проти того, щоб кандидату в президенти в моєму рідному місті будь-хто говорив “ти не маєш права балотуватись, бо ти – клоун,
– зауважив Андрій Садовий.

За його словами, таке у Львові вже трапляється не вперше упродовж багатьох років.

“Відповідальність несе рекламодавець, і його буде покарано. Такою буде моя реакція і в тому випадку, якщо подібні речі буде застосовано проти Порошенка, Тимошенко чи будь-кого іншого”, – заявив кандидат у президенти.

https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/posts/2180692691970274

Нещодавно у Львові помітили провокативні білборди, що стосуються лідера “Кварталу 95” Володимира Зеленського. Зокрема, на них було написано “Весною житимемо по-новому у федеральному окрузі. Зе! Президент (гасло політичної кампанії Зеленського – 24 канал) – слуга народу! (серіал про президента України, в якому головну роль грає Зеленський і згодом утворерна партія шоумена)”; “Весна прийде – будуть нові жарти про хохлів”. Зе! Президент – слуга народу!”, “ЗЕ!проданець — слуга уода”, на кому зображено Володимира Зеленського та олігарха Ігоря Кломойського.

Білборди щодо Зеленсського з’явилися на Личаківській і Городоцькій вулицях, а також на об’їзній дорозі біля Львова

Автори білбордів вважають, що Зеленський є кандидатом олігарха Ігоря Коломойського

8 лютого у львівському цирку мав відбутися концерт “Кварталу”, однак перед їхнім виступом представники низки громадських організацій влаштували акцію проти Зеленського. Активісти звинувачували новоспеченого політика в тому, що той хотів стати перед Путіним на коліна, а також втікав від журналістів, коли ті запитували про його бізнес у Росії. Однак, Зеленський заперечив це.

Читайте також  Мережу приголомшило відео з розпусної вечірки відомих депутатів (відео 18+)

Акція проти Зеленського біля львівського цирку

Зауважимо, що одним з найактивніших учасників заходу виявився член ГО “УСУ АТО” Сергій Фаворський, який фігурував у низці розслідувань ZAXID.NET. За даними льввських ЗМІ, цей захід організував бізнесмен і екс-народний депутат від ВО “Свобода” Ігор Кривецький.

Що відомо про похід Зеленського у президенти? 31 грудня за кілька хвилин до Нового року на телеканалі “1+1” замість Президента України Петра Порошенка з вітальною промовою виступив лідер “Кварталу 95” Володимир Зеленський. Під час виступу він також заявив, що братиме участь у виборах президента. А вже наступного дня шоумен розпочав відкриту президентську кампанію.

21 січня його партія “Слуга народу” офіційно висунула новоспеченого політика кандидатом у президенти. 24 січня Зеленський оприлюднив електронну декларацію за 2017 рік, а 25 числа подав документи до ЦВК і оголосив свою передвиборчу програму.

За результами двох останніх соцопитувань, які проводили група Рейтинг і спільно КМІС, “Социс” і Центр Разумкова, шоумен наразі йде першим у виборчих перегонах. Одразу за ним йдуть лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко та чинний президент Петро Порошенко — друге та третє місця відповідно.

кандидат у президенти володимир зеленський: матеріали 24 каналу
8 лют 2019
Будинок Зеленського: якою нерухомістю володіє кандидат у президенти
7 лют 2019
Феномен человека со стороны: почему молчание Зеленского увеличивает его рейтинги
3 лют 2019
Тимошенко, Зеленський, Порошенко: хто буде плакати, а хто візьме до рук булаву
1 лют 2019
Хто такий Володимир Зеленський: біографія кандидата у президенти
25 січ 2019
Зеленському – 41: якими заявами відзначався політик і лідер “Кварталу 95”
23 січ 2019
Чому люди підтримують Зеленського та що бентежить у персоні цього кандидата

Читайте також  Я жива - і це найбільше досягнення року минулого: Алла Мазур знялася без перуки - фото

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.